Bekendmaking einde van de Scouting Fundays

Beste Scouting Fundays deelnemers, Beste Fundays fans,

Het was even stil rondom de ontwikkelingen van de Scouting Fundays, maar achter de schermen is de organisatie de afgelopen maanden ontzettend druk bezig geweest te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor een volgende editie in 2019. Helaas kunnen we jullie daarover geen positief bericht brengen.

Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat het ons niet langer lukt om de Scouting Fundays te organiseren en rendabel te maken. Door stijgende kosten, te hoge risico’s en veranderingen in de mogelijkheden bij Walibi Holland, zien we ons genoodzaakt de organisatie van de Scouting Fundays per direct te bee├»ndigen. Daarmee is aan het voortbestaan van de Scouting Fundays definitief een einde gekomen.

We beseffen ons dat velen van jullie hierbij ontzettend teleurgesteld worden maar geloof ons, dat zijn wij ook! We hebben met man en macht geprobeerd de toekomst van de Scouting Fundays te garanderen, maar het lukt ons niet om dit in de huidige vorm en op de huidige plek te doen. We kiezen er heel bewust voor om de Scouting Fundays niet op een andere plaats, of in een andere vorm voort te zetten, omdat dit volgens ons niet ten goede komt aan het concept waarvoor wij staan. We kiezen er liever voor om te bezinnen en tijd te nemen om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor het opzetten van een ander, nieuw concept in de nabije toekomst.

We zijn ontzettend trots op het evenement wat we de laatste jaren steeds hebben mogen neerzetten. We zijn trots op het feit dat de Scouting Fundays zo’n gevestigde naam heeft mogen zijn binnen Scouting in Nederland. We zijn heel erg trots op al onze vrijwilligers die het evenement door hun geweldige inzet telkens weer met elkaar mogelijk maakten. We zijn natuurlijk ook super trots op al die fantastisch leuke deelnemers die de Scouting Fundays telkens weer tot het beste feestje van het jaar wisten te maken. We zijn dankbaar voor iedereen die ons vertrouwen en enthousiasme heeft gegeven, dit alles is voor ons een geweldige stimulans geweest, juist dat is waarvoor we het deden! Dank jullie wel! 

Blijf onze site en social media kanalen zeker volgen want wie weet wat de toekomst brengt. 

Namens het organisatieteam van de Scouting Fundays,
een hartelijke groet en een voorspoedig 2019 gewenst!

Bekijk hieronder de aftermovies van Fundays 2017 en Fundays 2018:

Showthemes ShowThemes
0 COMMENTS
Powered by Khore by Showthemes