De inschrijvingen voor Scouting Fundays 2017 zijn geopend!

Op 19, 20 en 21 mei 2017 zal de 15de editie van de Scouting Fundays plaatsvinden. Vorig jaar nog met een kleine versie van één dag, maar dit jaar weer de volledige versie van drie dagen in het vertrouwde Walibi Holland in Biddinghuizen. Naast de welbekende markt, live muziek en andere activiteiten kunnen de scouts, en niet scouts, weer losgaan in alle attracties van Walibi Holland. Het precieze programma volgt in de komende maanden op de website, maar het belooft een fenomenaal weekend te worden.

Vanaf vandaag zullen de inschrijvingen van de start gaan en zijn de weekendtickets voor de camping weer verkrijgbaar. (De dag- en bungalowtickets volgen volgende week.)Tot en met 26 maart zal er een laag/earlybirdtarief gehanteerd worden voor de dag,- en weekendkaarten (camping/bungalows). De tickets en bijhorende prijzen zijn terug te vinden in de ticketshop en zijn tot en met 18 mei 2017 te bestellen. Tip van flip: wees er dus snel bij!

De Scouting Fundays zijn er voor iedereen, dus ook niet-scouts zijn van harte welkom. Voor dagtickets geldt dat een scout zoveel tickets kan bestellen als hij zelf wilt. Zowel scouts, als niet-scouts kunnen deze tickets gebruiken om Walibi Holland te bezoeken. Voor het weekendarragement (camping/bungalow) geldt dat minimaal de helft van het aantal deelnemers per inschrijving lid van scouting moet zijn.

Kortom; klik dit nieuwsbericht weg en ga als de wiedeweerga je tickets boeken in de ticketsshop. De organisatie van de Scouting Fundays ziet uit naar een weekend vol Fun, Scouts en plezier.

 

Hanna van der Kamp
0 COMMENTS

VERZEND EEN REACTIE

Powered by Khore by Showthemes