FAQ Op de meest gestelde vragen vind je hier het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag op onze Facebookpagina of mail naar info@fundays.nl

Vragen over Tickets

Kan ik ook individueel Fundays tickets bestellen?

Ja, Fundays tickets bestellen gaat via SOL als een groepsinschrijving. Wil je individueel inschrijven dan maak je een groep van 1 persoon. Op deze manier kun je jezelf dus inschijven.

Zijn jongere speltakken ook welkom?

De campingplaatsen zijn alleen beschikbaar vanaf de Explorers. We hebben hiervoor gekozen, omdat we geen aparte camping hebben voor jongere speltakken en daardoor de rust die jongere kinderen nodig hebben niet kunnen garanderen. We gunnen iedereen een superleuke Fundays en willen daarom de overlast naar elkaar toe tot een minimum beperken.

Voor de bungalows is inschrijven vanaf iedere leeftijd mogelijk. De bungalows zijn dan ook ideaal voor gezinnen of jongere speltakken.

Zijn niet-scouts ook welkom tijdens de Scouting Fundays?

Ja, de Scouting Fundays is voor iedereen en ook niet-scouts kunnen profiteren van de enorme korting. Voor dagtickets geldt dat een scout zoveel tickets kan bestellen als hij zelf wilt. Zowel scouts als niet-scouts kunnen deze tickets gebruiken om Walibi Holland te bezoeken. Voor het weekendarrangement (camping/bungalow) geldt dat minimaal de helft van alle deelnemers per inschrijving lid van Scouting moet zijn.

Tot wanneer geldt het vroegboektarief?

Tickets met vroegboekkorting bestel je tot 13 april 2018. Net te laat voor deze deadline? Tot 1 juni kun je nog tickets voor € 65,-, vanaf 1 juni gaat het last-minute tarief van €70,- in.

Mag ik met een dagticket ook naar het feest

Nee, het daggticket geeft enkel 1 dag toegang tot Walibi Holland.

Is het nodig om naast een weekendarrangement nog toegangskaartjes te kopen voor Walibi Holland?

Nee, het weekendarrangement voor zowel camping als de bungalow is inclusief toegang tot Walibi Holland op de zaterdag en de zondag van het Scouting Fundays weekend.

Waar kan ik mijn factuur inzien?

Voor de campingarrangementen is de factuur terug te vinden in SOL en wordt niet per post verstuurd. Hiervoor kun je inloggen in https://sol.scouting.nl/ en doorklikken naar “mijn gegevens” en dan “mijn persoonlijke gegevens”. Onder het tabje “facturen” staat de factuur.  

Is het mogelijk om het aantal deelnemers te wijzigen na de inschrijving?

Tot 1 juni 2018 is het nog mogelijk wijzigingen aan te brengen, dit doe je via SOL.

 

Vragen rondom aankomst en inchecken

Wij komen niet allemaal tegelijk aan, hoe gaat dat met inchecken?

De eerste persoon die aankomt zal moeten inchecken en krijgt alle toegangskenmerken voor de hele inschrijving. Je zult met elkaar moeten overleggen hoe jullie deze toegangskenmerken met elkaar uitwisselen. Om op de camping te komen heb je een toegangskenmerk nodig.  

Hoe gaat het inchecken op de camping?

Bij aankomst melden 1 of 2 personen van de groep zich bij het aanmeldpunt met de gegevens van de groep. Bij het aanmeldpunt wordt tevens de betaling gecontroleerd. Als alles in orde is worden de toegangskenmerken en overige spullen overhandigd voor de gehele inschrijving en is het inchecken klaar.  

Op welk gedeelte van de camping kan ik mijn tent straks opzetten?

Je krijgt een plek toegewezen bij aankomst, reserveren is niet mogelijk.  

Waar kan ik mijn auto en aanhanger laten tijdens de Fundays?

Bij de poort naar de campings zullen medewerkers staan om je te verwijzen naar de parkeerplaats. Er zal een aparte parkeerplaats voor aanhangers ingericht worden. Vergeet niet je parkeerkaart zichtbaar in je auto te houden.  

Ik kom alleen iemand afzetten moet ik me dan ook melden?

Er wordt een speciale Kiss & Ride strook ingericht. Medewerkers van de Scouting Fundays zullen ter plaatse zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Het is niet mogelijk om als niet-deelnemer langs de poort naar de campings te komen. Een polsbandje is dan noodzakelijk.  

Rijdt er een bus naar Walibi Holland?

Ja, kijk onder het kopje route op deze website. Hier lees je welke bussen er vanaf station Dronten en Harderwijk naar Walibit Holland rijden. 

We zijn er en wat nu?

Gevonden voorwerpen, waar vind ik die?

 Gevonden voorwerpen worden tijdens het weekend bij de organisatie bewaard. Vraag hier naar bij mensen van de organisatie.

Wat is er overdag aan activiteiten te doen in het park?

Op de website van Walibi Holland vind je meer over alle attracties in het park. Alle Scouting Fundays activiteiten vind je t.z.t. op deze website.

Vragen over wat er wel en niet mag

Mag je alcoholische dranken meenemen?

Je mag GEEN eigen alcoholische dranken meenemen. Bij de bar zijn alcoholische dranken tegen betaling verkrijgbaar voor alle deelnemers boven de 18 jaar.  

Mag je glaswerk meenemen?

Het is niet toegestaan om glas mee te nemen op de camping of het feest.    

Wij willen ’s avonds BBQ-en, mag dat op de camping?

Op de camping mag geen open vuur gemaakt worden. Een gasfornuis of gas-BBQ is wel toegestaan. Let op: ook wegwerp-BBQ’s zijn niet toegestaan.  

Waar vind ik de Deelnemersvoorwaarden en Kampregels?

Bij de inschrijving krijg je deze sowieso onder ogen en ga je met onze regels akkoord. Maar je kunt ze hier ook inzien.

Overige vragen

Ik wil graag meehelpen bij de organisatie van de Scouting Fundays, kan dat?

Als je wilt helpen bij deze of een volgende editie van de Scouting Fundays kun je een brief met motivatie mailen naar hrm@fundays.nl.   

* We proberen hier zo goed mogelijk jullie vragen te beantwoorden. Aangezien we ook maar mens zijn en een foutje er in kan sluipen willen we je wel waarschuwen dat aan deze teksten geen rechten kunnen worden ontleend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Khore by Showthemes