FAQ Op de meest gestelde vragen vind je hier het antwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Stel je vraag op onze Facebookpagina of mail naar camping@fundays.nl

Vragen over Tickets en inschrijving

Ik wil mij inschrijven voor de Fundays hoe werkt dat?

Inschrijven voor de Fundays gaat via ‘Scouts Online’, het online inschrijfsysteem van Scouting Nederland. Per speltak van je groep moet er een groepsinschrijving gedaan worden.
Alle deelnemers worden via de groepsinschrijving ingeschreven voor de Scouting Fundays. 

Om je in te schrijven moet je eerst inloggen in Scouts Online Hiervoor moet je jouw inloggegevens van Scouting Nederland gebruiken, en daarna klik je op de inschrijfknop. Lees eerst het stappenplan door. Het stappenplan helpt je stap voor stap bij het inschrijven.

Ik heb geen inlogaccount voor ‘Scouts Online’, kan ik mij nu ook inschrijven?

Nee, nog niet. Je kunt je alleen inschrijven in ‘Scouts Online’ als je een account hebt. Heb je nog geen account, maar ben je wel lid van Scouting Nederland, dan kun je een inlog-account aanvragen. Ga hiervoor naar de website van Scouts Online (sol.scouting.nl). Klik dan op de knop ‘login’, en daarna op de optie ‘inlog-account aanvragen’.

Ik ben het wachtwoord van mijn SOL account kwijt, wat nu?

Ga naar de site van ‘Scouts Online’, en vervolgens klik je op ‘Login’. Hier kun je kiezen voor ‘een nieuw wachtwoord aanvragen’. Je krijgt nu een nieuw wachtwoord. Dit wachtwoord kun je later weer veranderen, nadat je bent ingelogd.

Het inschrijfformulier ziet er vreemd uit. Wat is er aan de hand?

We hebben enkele meldingen gehad van deelnemers die het inschrijfformulier niet goed konden invullen, omdat de tekst-invulvelden versprongen. Dit kan gebeuren bij mensen die windows XP of Windows Vista gebruiken in combinatie met Internet Explorer 8. Het probleem is eenvoudig op te lossen. In Internet Explorer kun je de zogenaamde “compatibiliteitsweergave” instellen. Dit kan door op het knopje naast de adresbalk te klikken (het knopje lijkt op een gescheurd papiertje) of door in het menu “Extra” de optie “compatibiliteitsweergave” aan te vinken. Let op! Doe de inschrijving bij voorkeur op een laptop of desktopcomputer. De inschrijving kan op een tablet fout gaan!

Ik zie dat mijn adresgegevens of e-mailadres niet kloppen, kan ik dit wijzigen?

Ja hoor. Alle leden van Scouting Nederland kunnen hun eigen ledengegevens inzien en wijzigen. Log hiervoor in op Scouts Online en klik in het Mijn Scoutingmenu op ‘Mijn persoonsgegevens’. Hier kun je je adresgegevens en e-mailgegevens aanpassen.

Waar kan in mijn inschrijving terug zien en aanpassen?

Je kunt dit zien door in te loggen op Scouts Online (sol.scouting.nl). Nadat je hebt ingelogd, kun je aan de linkerkant van je scherm het “Mijn Scouting Menu” vinden. Klik in dit menu op ‘Mijn Inschrijvingen’. Hier is jouw inschrijving te vinden. In het tabblad “Inschrijfformulier” kun je de inschrijving terug vinden. Wil je het formulier aanpassen dan klik je onderaan het formulier op “Inschrijving aanpassen”, wijzig je de gegevens en sla je het formulier weer op.

Hoe kan ik mijn annulering doorgeven?

Je kunt annuleren door in te loggen op Scouts Online (sol.scouting.nl). Na inloggen klik je links in het My Scout Menu op ‘Mijn gegevens’. Kies nu het tabblad ‘inschrijvingen’. Hier is de inschrijving te vinden. In het tabblad “deelnamestatus” kun je aangeven dat je wilt annuleren. Je moet dan wel een reden opgeven. Tevens kan annuleren tot een bepaalde datum kosteloos daarna kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

Kan ik ook individueel Fundays tickets bestellen?

Ja, Fundays tickets bestellen gaat via SOL als een groepsinschrijving. Wil je individueel inschrijven dan maak je een groep van 1 persoon. Op deze manier kun je jezelf dus inschijven.

Zijn jongere speltakken ook welkom?

De campingplaatsen zijn alleen beschikbaar vanaf de Explorers. We hebben hiervoor gekozen, omdat we geen aparte camping hebben voor jongere speltakken en daardoor de rust die jongere kinderen nodig hebben niet kunnen garanderen. We gunnen iedereen een superleuke Fundays en willen daarom de overlast naar elkaar toe tot een minimum beperken.

Voor de bungalows is inschrijven vanaf iedere leeftijd mogelijk. De bungalows zijn dan ook ideaal voor gezinnen of jongere speltakken.

Zijn niet-scouts ook welkom tijdens de Scouting Fundays?

Ja, de Scouting Fundays is voor iedereen en ook niet-scouts kunnen profiteren van de enorme korting. Voor dagtickets geldt dat een scout zoveel tickets kan bestellen als hij zelf wilt. Zowel scouts als niet-scouts kunnen deze tickets gebruiken om Walibi Holland te bezoeken. Voor het weekendarrangement (camping/bungalow) geldt dat minimaal de helft van alle deelnemers per inschrijving lid van Scouting moet zijn.

Tot wanneer geldt het vroegboektarief?

Het vroegboektarief van €60,95 is geldig tot 8 april 2018, hierna gaat het hoogtarief van €66,- in. Na 1 juni kost een weekendticket €70,-.

Mag ik met een dagticket ook naar het feest

Nee, het daggticket geeft enkel 1 dag toegang tot Walibi Holland.

Is het nodig om naast een weekendarrangement nog toegangskaartjes te kopen voor Walibi Holland?

Nee, het weekendarrangement voor zowel camping als de bungalow is inclusief toegang tot Walibi Holland op de zaterdag en de zondag van het Scouting Fundays weekend.

Waar kan ik mijn factuur inzien?

Voor de campingarrangementen is de factuur terug te vinden in SOL en wordt niet per post verstuurd. Hiervoor kun je inloggen in https://sol.scouting.nl/ en doorklikken naar “mijn gegevens” en dan “mijn persoonlijke gegevens”. Onder het tabje “facturen” staat de factuur.  

Is het mogelijk om het aantal deelnemers te wijzigen na de inschrijving?

Tot 1 juni 2018 is het nog mogelijk wijzigingen aan te brengen, dit doe je via SOL.

 

Vragen rondom aankomst en inchecken

Wij komen niet allemaal tegelijk aan, hoe gaat dat met inchecken?

De eerste persoon die aankomt zal moeten inchecken en krijgt alle toegangskenmerken voor de hele inschrijving. Je zult met elkaar moeten overleggen hoe jullie deze toegangskenmerken met elkaar uitwisselen. Om op de camping te komen heb je een toegangskenmerk nodig.  

Hoe gaat het inchecken op de camping?

Bij aankomst melden 1 of 2 personen van de groep zich bij het aanmeldpunt met de gegevens van de groep. Bij het aanmeldpunt wordt tevens de betaling gecontroleerd. Als alles in orde is worden de toegangskenmerken en overige spullen overhandigd voor de gehele inschrijving en is het inchecken klaar.  

Op welk gedeelte van de camping kan ik mijn tent straks opzetten?

Je krijgt een plek toegewezen bij aankomst, reserveren is niet mogelijk.  

Is er een apart gedeelte voor deelnemers jonger dan 14 jaar?

Nee, wij hanteren als Fundays organisatie een leeftijdsgrens voor inschijving op de camping van 14 jaar of ouder (dus vanaf explorers). Dit doen wij omdat de Fundayscamping er toch een beetje om bekendstaat dat het er roemoerig kan zijn tot in de latere uurtjes vanwege de georganiseerde feestavonden. Dit zou jongere kinderen kunnen afschrikken waardoor wij dus uit voorzorg dit beleid voeren. Inschrijving voor jon

Waar kan ik mijn auto en aanhanger laten tijdens de Fundays?

Bij de poort naar de campings zullen medewerkers staan om je te verwijzen naar de parkeerplaats. Er zal een aparte parkeerplaats voor aanhangers ingericht worden. Vergeet niet je parkeerkaart zichtbaar in je auto te houden.  

Ik kom alleen iemand afzetten moet ik me dan ook melden?

Er wordt een speciale Kiss & Ride strook ingericht. Medewerkers van de Scouting Fundays zullen ter plaatse zijn om het verkeer in goede banen te leiden. Het is niet mogelijk om als niet-deelnemer langs de poort naar de campings te komen. Een polsbandje is dan noodzakelijk.  

Rijdt er een bus naar Walibi Holland?

Ja, op deze pagina vindt je meer informatie over de bus tussen station Harderwijk en Walibi Holland.

We zijn er en wat nu?

Gevonden voorwerpen, waar vind ik die?

 Gevonden voorwerpen worden tijdens het weekend bij de organisatie bewaard. Vraag hier naar bij mensen van de organisatie.

Wat is er overdag aan activiteiten te doen in het park?

Op de website van Walibi Holland vind je meer over alle attracties in het park. Alle Scouting Fundays activiteiten vind je t.z.t. op deze website.

Vragen over wat er wel en niet mag

Mag je alcoholische dranken meenemen?

Je mag GEEN eigen alcoholische dranken meenemen. Bij de bar zijn alcoholische dranken tegen betaling verkrijgbaar voor alle deelnemers boven de 18 jaar.  

Mag je glaswerk meenemen?

Het is niet toegestaan om glas mee te nemen op de camping of het feest.    

Wij willen ’s avonds BBQ-en, mag dat op de camping?

Op de camping mag geen open vuur gemaakt worden. Een gasfornuis of gas-BBQ is wel toegestaan. Let op: ook wegwerp-BBQ’s zijn niet toegestaan.  

Waar vind ik de Deelnemersvoorwaarden en Kampregels?

Bij de inschrijving krijg je deze sowieso onder ogen en ga je met onze regels akkoord. Maar je kunt ze hier ook inzien.

Overige vragen

Hoe gaan jullie om met onze persoonsgegevens in het kader van de AVG?

Lees hier ons privacy statement.

Ik wil graag meehelpen bij de organisatie van de Scouting Fundays, kan dat?

Als je wilt helpen bij deze of een volgende editie van de Scouting Fundays kun je een brief met motivatie mailen naar hrm@fundays.nl. Kijk onder ‘vacatures’ voor de beschikbare vrijwilligerfuncties.

* We proberen hier zo goed mogelijk jullie vragen te beantwoorden. Aangezien we ook maar mens zijn en een foutje er in kan sluipen willen we je wel waarschuwen dat aan deze teksten geen rechten kunnen worden ontleend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Khore by Showthemes
Warning: Unknown: Failed to write session data (redis). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (unix:///var/run/redis.sock?persistent=1) in Unknown on line 0