Ontbijt en pizza op Fundays!

De Fundays zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar van al die attracties, activiteiten en feesten wordt je natuurlijk hartstikke hongerig. En daar hebben wij de oplossing voor! Tijdens de Fundays is er namelijk de mogelijkheid om ’s ochtends een lekker ontbijtje en ’s avonds een overheerlijke pizza te bestellen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Het ontbijt is op het campingterrein op eigen gelegenheid, maar voor de liefhebber serveren wij een heerlijk uitgebreid ontbijtpakket, bestaande uit een croissant, broodje kaas, gekook ei, jam en een flesje jus d’orange. Deze ontbijtpakketten kunnen tot 7 mei besteld worden, kosten €8,80 per stuk en worden op het campingterrein uitgegeven.

De pizza’s kunnen op de Fundays bij onze stand besteld worden voor €14,30. Je zult kunnen kiezen uit drie smaken, namelijk Margarita, Salami en Kip Shoarma. De pizza’s moeten tussen 12u en 14u besteld worden bij de bar lounge in het business centre. Daar krijg je het tijdstip door waarop de pizza’s bezorgd zullen worden. De bezorging zal plaats vinden op de camping, op het speciale pizza afhaalpunt. Als je een pizza besteld hebt, krijg je een bonnetje waarmee je de pizza op het afhaalpunt kan komen op halen.

Elke Rietveld
0 COMMENTS

VERZEND EEN REACTIE

Powered by Khore by Showthemes