Het programma is rond!

Aankomend weekend staan de Fundays van 2017 voor de deur. Het beloofd een mooi weekend te worden waarin vele scouts naar Biddinghuizen komen om dit weekend mee te maken.
Bij zo’n mooi weekend hoort ook een mooie line-up voor het middag, en avond programma.

Vrijdagavond 19 mei
Op vrijdagavond staat ons een mooie feestavond te wachten. Eerdere edities in een mooie feesttent, maar dit jaar zullen de feesten plaatsvinden in het BizNiZ Center (zalencentrum) van Walibi. No Worries, het is nog steeds op loopafstand van de camping en is te vinden naast de receptie van het vakantiepark. Voor de handigheid hangen er bordjes zodat niemand verdwaald raakt. De zaal opent om 20:00, en vanaf 21:00u zal het feest losbarsten met een DJ-optreden. Daarna zal Dus-Rockt het podium overnemen om dus..te..rocken. DusRockt is een lokale coverband uit Dronten en spelen van origine rock georiƫnteerde muziek. Maar in de loop der jaren hebben ze een breder repertoire eigen gemaakt. Dus, daar moet je zeker bij zijn!
We sluiten de avond af met het “Fout”Feest. We kunnen nu al zeggen, dat kan alleen maar een super mooi feestje gaat worden.

Zaterdagmiddag 20 mei
Op zaterdag 20 mei zal het Fundays Super Saturday zijn! Hier kun je alle scout-gerelateerde activiteiten vinden in Walibi zelf. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen en alle unieke gadgets van 2017 te scoren! Zo kan je hier o.a. de scoutshop, een Fatboy Lounge, DJ school, infomarkt, Workshops, een photobooth en allerlei Fungames vinden! Uiteraard kan je in de scoutshop ook de badge van dit jaar kopen, alsmede de unieke gadgets van dit jaar zoals de Fundays Zonnebril (2017 editie), gezeefdrukte Fundays t-shirts, en een one-of-a-kind mooie powerbank! Deze laatste is natuurlijk super handig voor alle scout-kampen om je telefoon aan op te laden! Wees er allemaal snel bij, want op = op!
De Fundays Super Saturday bevinden zich rondom de voormalige “farm” (die ene met de geitjes en elpaca’s), rechts van het reuzenrad en schuin tegenover de Crazy River.

Zaterdagavond 20 mei
Radio Fundays start de avond om half 8, gevolgd door een gigantisch mooi optreden van Broadway van 9 uur tot half 1! Broadway de Band is een combinatie van ontzettend veel ervaring, heel veel enthousiasme, een hoog muzikaal niveau, een zeer verrassend repertoire vol Guilty Pleasures en een feest van herkenning, 6 zeer sympathieke top musici en een geweldige hardwerkende crew.
Als afsluitende act op zondagavond staat De Hilversum House Mafia op het programma. Voor de oplettende kijker; ja zij stonden er al een aantal keren eerder. Al die keren ging het dak eraf en waren het memorabele optredens dus daar sluiten we dit jaar graag de Fundays mee af!

Zowel vrijdag, als zaterdagavond kan je bij de bar je drankjes bestellen (let op! 18NIX!) en muntjes zijn te koop in de hal bij de entree. Naast de ingang van het BizNiz Center vind je gedurende de feestavonden ook een snackwagen voor een lekker frietje of snack! Ook hier kan je met muntjes betalen. De snackwagen is vanaf 20:00u.
Tussendoor kan je bijkomen bij onze speciale charge & relax plek in de Lounge Village. Even met de voetjes omhoog, chillen en bijkomen kan hier allemaal.

Hanna van der Kamp
0 COMMENTS

VERZEND EEN REACTIE

Powered by Khore by Showthemes